PSM yeni sezonu bekliyor

Bu yıl 7. sezonunu açacak olan Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), yeni sezonunun programından ilk isimleri açıkladı.

Yayınlanma: 13.07.2019 - 21:48
Abone Ol google-news

 “CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus” ile Cem Yılmaz, geçen sezon ilk defa sahnelenen ve yoğun ilgi gören “Alice Müzikali”, çağdaş dans gösterisi “Sutra”, 21. yüzyılın en zeki ve en yetenekli bestecilerinden biri olarak tanımlanan, Alman müzisyen ve prodüktör Nils Frahm, Zorlu PSM’nin yeni sezonundaki isimler arasında.
Çeşitli festivallere de ev sahipliği yapan PSM’de bu yılın bazı etkinlik tarihleri de açıklandı: Müzik, yaratıcılık ve teknoloji başlıklarıyla Barselona’daki merkezinden tüm dünyaya yayılan Sónar’ın İstanbul ayağı 6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Üç yıl önce başlayan MIX Festival, 15-16 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sezon başında ise yeni bir festival konseptiyle sanatseverlere “merhaba” diyecek PSM’de, “sonbahar ve melankoli” temasıyla; Neue! Step izleyicisiyle buluşacak. Festival neo-klasik, avangart ve minimal deneysel türleri bir araya getirecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler