Renault Captur Türkiye'de satışta

Renault'nun İspanya'daki Valladolid tesisinde ürettiği yeni otomobili "Renault Captur", 41 bin 990 liradan başlayan fiyatlarla Touch ve Icon olmak üzere iki farklı donanım seviyesi ile 16 Mayıs'ta Türkiye'de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 19.05.2013 - 14:26
Abone Ol google-news

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Renault'nun Türkiye'de satışa sunduğu yeni şehir crossover otomobili Captur'ın, sahip olduğu akıcı hatlar kusursuz orantılarını ön plana çıkarıyor. Büyük tekerlekleri, yerden yüksekliği, geniş tekerlek izi ve eğimli ön camı Renault tarafından tasarlanan MPV, SUV ve hatchback karışımını ortaya koyuyor.

Captur, çok sayıda kombinasyona sahip çift tonlu gövde rengi, farklı jant renkleri, açık ve koyu iç ambiyansı, farklı renk ve desende döşeme seçenekleri sayesinde geniş bir yelpazeye hitap edecek.

Renault Captur, kompakt olmasına rağmen (yeni Clio'dan çok az daha uzun) oldukça geniş bir araç olarak tasarlandı.

Renault'un kızaklı arka koltuk sırası hem yolcular hem de bagajları için ideal bir iç mekan sunuyor, sürücünün de kolay erişebileceği ve 11 litrelik hacme sahip çekmece tipi torpido gözü ve fermuarları sayesinde sökülüp çamaşır makinesinde yıkanabilen ve tekrar yerine takılabilen koltuk kılıfları dikkat çekiyor.

Ön panele entegre Renault R-Link multimedya tablet yeni bir bağlantı düzeyine erişimi sürekli genişleyen bir R-link store ile birlikte mümkün kılıyor. Yüksek sürüş pozisyonu ile birlikte aracın pasif güvenlik özellikleri, yol tutuşu ve frenleme performansı hem konfor sağlıyor hem de güven veriyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler