Rıdvan Dilmen: Bu maç 10 gün oynansa G.Saray yenemez

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 20.11.2016 - 22:16
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Dilmen'in yorumları şöyleydi:

"İki takım da çok tedirgindi. Tabi Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinde konsantrasyon çok yoğun olur, tansiyon yüksektir... İki takım da aslında benim beklentimden farklı çıktılar. İki takım da rakibe göre oynamaya çalışıyor. Tercihler hiçbir şey getirmedi. Galatasaray Kadıköy'e kafada bir puanla gelmiş. Galatasaray'ın savunması iyi değil."

"Galatasaraylıların asla mutlu olmadığı bir ilk yarı izledik. 0-0 dahi bitmiş olsaydı da..."

"Fenerbahçe önde pres yapamıyor. Fenerbahçe Galatasaray'dan korkmuş, Galatasaray da Fenerbahçe'den korkmuş."

"Riekerink'in Tolga'nın yerine Selçuk'u sokması lazım. Yoksa şansı yok... Böyle oynatacaksan, Eren'i hiç oynatmayacaksın. 'Florya'da bekle' diyeceksin."

"Galatasaray'ın bugün hiç kaleye gidecek niyeti yoktu. Bol pas yapmasına rağmen... Bu maç antrenörlerin maçı. Oyunlar değil antrenörler kazanacak. Ben çok nadir böyle konuşurum ama durum böyle."

"Riekerink ciddi şekilde yanlış bir kadroyla ve yanlış bir felsefeyle sahaya çıktı. Kazanmaya giden bir takım yüzde 60'la kendi sahasında pas yapmaz."

"Bugün Galatasaray'ı Beşiktaş böyle yakalasaydı paramparça yapardı."

'Ya bırak Sneijder kötü oynasın, niye çıkarıyorsun?'

"Galatasaray'ı küçük maçların büyük takımı yaptı bu hoca. O maçları forma aldı, amblem aldı. Ne oldu da Selçuk İnan'ı oyuna bile sokmadın? Bu savunma ile Fenerbahçe'ye pozisyon vermeme şansın yok. Ne gördün de Serdar Aziz'le başladın? Fenerbahçe'nin stoperleri adam yiyor. Bir de Galatasaray'ın stoperlerine bak"

"Ya bırak Sneijder kötü oynasın, niye çıkarıyorsun? Ne olur ki; en fazla 2. golü yersin. Zaten 2. golü yedin. Sneijder'i çıkartıyorsun.. Duran top olur, uzaktan bir tane çakar..."

"Josef de Souza, bugün mükemmel bir top oynadı. Volkan Demirel, Kadıköy'de Galatasaray maçı sonrası eve gittiğinde hiç 'hanım, moralim çok bozuk' demiyor. Kaybetmiyor hiç. Robin van Persie'den yarım özür diliyorum."

"Bruma'yı nasıl orada oynatırsın? Bruma'yı forvet arkası oynatmak, Bruma'nın kariyerini bitirmektir. Lens diyordur ki 'Allah'ım ben nasıl bir maç kaçırdım. Galatasaray, bugün ev kedisi gibiydi. Fenerbahçe de sokak kedisi gibi."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler