Rıdvan Dilmen, hakemler için bakın ne dedi?

Rıdvan Dilmen’in hedefinde VAR odası ve hakemler var.

Yayınlanma: 17.02.2020 - 00:43
Rıdvan Dilmen, hakemler için bakın ne dedi?
Abone Ol google-news

Ünlü futbol yorumcusu Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Cüneyt Çakır ve Galatasaray-Malatyaspor maçının hakemi Alper Ulusoy ile VAR hakemlerini eleştirdi.

Rıdvan Dilmen: Alper Ulusoy, Beşiktaş-Gaziantep FK maçını yönetti. Penaltıyı görmedi ama VAR uyardı, verdi. Bugünkü VAR'daki arkadaş Fransa'dan mı geldi? Neden çağırmıyorsun? Neden koştura koştura içeri gidiyorsunuz? Alper Ulusoy'a Suat Arslanboğa muamelesi yapacak mısınız?

Yıllar sonra Cüneyt Çakır'ı istemeyen Trabzonspor'a Cüneyt Çakır gidiyor. Liderliği hak ediyorlar, o ayrı. Oyuncuların alın terine saygısızlık yapmam. Hakemler, TFF'nin niyetini görüyor.

Ya Novak'ın gelişinden korktun; taç verdin ya da Cüneyt Çakır uyardı; taç verdin. Bayrağı kaldırdığında top oyundaydı. Çünkü kafada kurmuş. Cüneyt Çakır, o maçın 3 dakika uzamayacağını sen de biliyorsun. Korktuğun da başına geldi, Sivasspor gol attı.

5. ya da 6. dakikada Fernando gidiyor, Novak da kademeye girdi. FIFA kokartlı yardımcı Bahattin Duran bayrağı çekti ve top sahanın içerisinde... Yardımcı bayrağı kaldırdı. Bu bayrak ya faul için kalktı ya da elle oynama için... Ama taç verdi”dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler