'Ruhumu kaybettim'

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Cimbom'daki günleri giderek azalmaya başladı.

Yayınlanma: 06.04.2011 - 07:01
Abone Ol google-news

Genç yıldız özel hayatı, yaşadığı sakatlık ve Milli Takım’da gol atıp, Aslan’da ‘es’ geçmesi nedeniyle devamlı olarak ‘hedefteki’ adam olmaktan bıktı, usandı. Bu nedenle G.Saray’dan ayrılmayı ve Avrupa’da bir takıma transfer olmayı iyice aklına koyan ve bu konuda kız arkadaşı Sinem Kobal’dan da büyük destek alan Arda, Antalyaspor karşılaşması öncesi başkan Adnan Polat ile baş başa bir konuşma yaparak, son sözünü söyledi ve “Bırakın artık gideyim” dedi.

Arda, Polat ile yaptığı görüşmede öyle kelimeler kullandı ki, artık bu işin bir geri dönüşü kalmadığını ortaya koydu.
 

‘Zararlı oluyorum'

İşte Arda Turan ile Adnan Polat’ın yaptığı görüşme: “Artık dayanacak gücüm kalmadı. Herkes üzerime geliyor. Ben de insanım. İnsafsızca bindiriyorlar. Hep bel altından vuruyorlar. Beni biliyorsunuz iliklerime, kalbimin derinliklerine kadar Galatasaraylı’yım. Ben Galatasaray’da Arda Turan oldum. Ölümüne Galatasaraylı’yım. Ama sizden çok rica ediyorum, beni tutmayın. Ben artık ayrılmak istiyorum. Bu şartlarda takıma verebileceğim fazla bir şeyim olduğunu zannetmiyorum. Kaldığım takdirde kendime olduğu kadar, kulübüme de zarar vermiş olacağım. Artık benim ruhum bile gitti.”

Kaptanının bu sözleri üzerine Adnan Polat ise az ve öz bir yanıt verdi: “Haklısın üzerine çok fazla geliyorlar. Ama biz de kalmayacağız.”
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler