Savcı Öz'den sert tepki

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, twitter'dan açıklama yaptı. Öz, Yeni Şafak Abdülkadir Selvi'nin hakkında yazdıklarını yalanladı.

Yayınlanma: 25.12.2013 - 20:51
Abone Ol google-news

Zekeriya Öz Abdulkadir Selvi'nin kendisi hakkında yazdıklarını Twitter adresinde yalanladı.
 
Abdulkadir Selvi yazısında “Erdoğan Pakistan gezisinde ‘Bu adamın bizden talepleri oldu. Ergenekon'la mücadeledeki çabası nedeniyle 2 kez terfi ettirdik. Ama memnun kalmadı. Bizden bölgeyi istedi. Vermedik. O zaman siz görürsünüz' diyor.” şeklinde yazısında Zekeriya Öz'ü hedef gösterdi. Ayrıca Selvi, Savcı Öz'ün Emniyet Müdürlüğüne gelişine ise “Zekeriya Öz'ün orada polislere, 'örgüt şeması' çizdirmek için talimat verdiği söyleniyor. Örgütün tepesine de bir bakanı yerleştirmek suretiyle. Zekeriya Öz'e göre bir örgüt var bu örgütün lideri de kabinenin bir bakanı” şeklinde yorumladı.
 
Savcı Öz'de Selvi'ye, Twitter adresinden “Abdülkadir Selvi'nin köşesinde hakkımda yazdıklarının tamamı yalan, iftira ve hayal mahsulüdür. Bu yazıların amacı, soruşturmanın yönünü değiştirmeye ve kamuoyunu gerçeğe aykırı yönlendirmeye matuftur.” şeklinde açıklamada bulundu.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler