Seçilirse Ersun Yanal'ı getirecek

Ünal Aysal'ın yeniden başkan seçilmesi halinde yola Ersun Yanal'la devam edeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanma: 24.09.2014 - 13:50
Abone Ol google-news

Galatasaray'da olağanüstü kongre heyecanı tüm hızıyla devam ederken, kongrenin ardından teknik adamın değişeceği iddiaları da gündemi sarstı. Usta gazeteci Hıncal Uluç, Alp Yalman'ın başkan seçilmesi halinde göreve daha önce de birlikte çalıştığı Mustafa Denizli'yi getireceğini iddia ederken, bugün ortaya atılan bir iddia Mustafa Denizli rüzgarını gölgede bıraktı. Yeniden aday olmayı düşünen Aysal'ın sandıktan çıkması halinde sezon başında göreve getirdiği Cesare Prandelli'yle yolları ayırıp teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getireceği iddia edilirken, Yanal'ın da bu teklife sıcak baktığı belirtildi.
 
Burak ve Selçuk'un istediği isim 
 
Sarı kırmızılı takımın en önemli iki yerli futbolcusu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la arası çok iyi olan şampiyon teknik adam, Burak Yılmaz tarafından geçtiğimiz sezon ligin en iyi teknik direktörü olarak nitelendirilmişti. Selçuk İnan'sa daha önce Manisaspor ve Trabzonspor'da birlikte çalıştığı Yanal için "Teknik direktörden çok abim gibi" ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz sezonki Mancini tecrübesine dek yabancı teknik adamlarla çalışmayan ve İngilizce bilmeyen Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından yaşadığı performans düşüklüğüyle birlikte tribünlerden büyük tepkilere maruz kalan Selçuk'un da Ersun Yanal'ın göreve gelmesine hayır demeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Aysal bir taşla iki kuş vurmak istiyor
 
Başkan Aysal'ın Ersun Yanal'ı göreve getirerek hem takımdaki kötü gidişe dur demek istediği hem de başta Selçuk, Burak ve Hakan Balta olmak üzere tüm Türk futbolcuların performansını arttırmayı amaçladığı ifade ediliyor. Aziz
 
Yıldırım: Yanal'ın payı yok 
 
Fenerbahçe'de yaşadığı sorunların ardından görevden ayrılan Yanal, başkan Yıldırım'ın "Ersun Yanal'ın şampiyonlukta payı yok. Zaten Fenerbahçe öncesi kariyerinde başarılı olamamış bir isim. Şampiyonlukta en büyük pay Galatasaray'ın kötü gidişi ve benim aslan yürekli futbolcularım" ifadelerini kullanmıştı.
 
Ünal Aysal: Ersun Yanal'ın hakkı yenemez 
 
Aziz Yıldırım'ın bu sözlerinin hatırlatıldığı Ünal Aysal'sa Ersun Yanal için "Fenerbahçe son dakikalarda çok maç kazandı ve çok başarılı bir performans çizdi. Bunu da gerçekleştiren Ersun Yanal ve öğrencileri. O yüzden Yanal’ın hakkı yenemez ve başarısını görmezden gelemeyiz" şeklinde konuşmuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler