Şehit uzman çavuş toprağa verildi

Dün akşam saatlerinde Bitlis’te operasyon sırasında yola önceden döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Samet Pişkin'in (25) cenazesi, Tokat'ın Niksar ilçesinde topağa verildi.

Yayınlanma: 22.12.2015 - 16:49
Abone Ol google-news

 


Şehit Uzman Çavuş Samet Pişkin’in naaşının cenaze aracından indirilerek baba evi olan Niksar ilçesindeki 1. Toki konutları önüne getirildi. Helallik alınmasının ardından, şehit için dualar edildi. Şehidin kız kardeşi Gizem Pişkin, burada sinir krizi geçirdi. 112 acil ekipleri, acılı kardeşe sakinleştirici ile müdahale etti. Abisinin tabutun sarılan kız kardeşi bir süre tabutu bırakmadı. Akrabaları, 'Yavrum sen buralara layık değilsin, seni Niksar'a sığdıramadılar yavrum' diye ağıtlar yaktı. Acılı baba Fikri Pişkin ise oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşları döktü.

Şehidin naaşı daha sonra Niksar ilçesi Ulu Camii'ne getirildi. Ulu Camii’ndeki cenaze törenine Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Jandarma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan,Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kılınan cenaze namazından sonra, şehidin naaşı Harmancık Şehitliği'nde defnedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler