"Sert adamlar" buluşuyor

"Rambo'' ve ''Rocky'' serilerinin ünlü aktörü Sylvester Stallone'nin yöneteceği ''Expandles'' adlı yapımda, aksiyon filmlerinin değişmez oyuncuları Jet Li ile Jason Statham rol alacak.

Yayınlanma: 09.11.2008 - 09:00
Abone Ol google-news

Aksiyon filmlerinin ünlü aktörleri, ''Expandles'' adlı yapımda biraraya geldi. Sylvester Stallone'nin senaryosunu yazıp yöneteceği filmde, başrolü Jet Li ve Jason Statham üstlenecek.

Sinema sektörü yayın organı Hollywood Reporter'ın internet sitesinde yer alan habere göre, Hollywood'un aksiyon ve macera filmlerinin tanınmış oyuncuları, aynı proje için birleşti.
Stallone, kendisinin senaryosunu yazıp yöneteceği ''Expandles'' filmde buluşan ''sert üçlüye'' Oscarlı oyuncu Forest Whitaker'ın katılması için de teklif götürdü.

Güney Amerikalı bir diktatörü devirmek için bir araya gelen bir ekibin macerasını işleyen filmin çekimleri gelecek yıl Şubat ayında Kostarika ve Louisiana'da başlayacak.

Stallone, filmin 13 yaş üzerindeki izleyici kitlesine hitap edeceğini belirterek ''Ancak kanlı bir festival olmayacak. Yapımcılara teşekkür ederim. Bana bu film için 35 milyon dolar verdiler. Örneğin, 'Oceans 11' filmleri yakışıklı erkeklerin buluşması iken bu film çirkin, sert adamların buluşması olacak'' dedi.

Sylvester Stallone, son olarak ''Rambo'' serisinin yeni filmi ''John Rambo'' için kamera karşısına geçmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler