Sestak'ın ''Büyük'' sevgisi

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Stanislav Sestak, yeşil-beyazlı takım ve Ankaragücü'nde forma giyerken kaydettiği 14 golün 8'ini ''Dört büyükler'' e attı.

Yayınlanma: 10.11.2012 - 14:01
Abone Ol google-news

Yeşil-beyazlı takımda hücuma dönük sağ kanatta forma giyen, zaman zaman Pinto'nun yerine forvette görev alan Stanislav Sestak, gol yollarında etkili olduğu takımlarla dikkati çekiyor. Süper Lig'de hem Ankaragücü'nde hem de Bursaspor'da rakip fileleri 14 kez havalandıran Sestak, ''Dört büyükler''e karşı daha etkili oluyor.

Bursaspor forması altında 4 golü bulunan Slovak futbolcu, ilk golünü geçen sezon 1-1 biten Trabzonspor maçında attı. Ardından Bursaspor'un 3-2 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da rakip fileleri havalandıran Sestak, bu sezon da 6'ncı haftada 1-1 tamamlanan Gaziantepspor maçında sahne aldı ve takımına 1 puan kazandırdı.
Sestak, dün akşamki gol düellosu şeklinde geçen ve 3-3 biten Beşiktaş maçında da takımının ilk gölünü atarak kendini gösterdi ve ''Dört büyükler''e karşı daha etkili oynadığını bir kez daha ortaya koydu.

Sestak, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonsopr'un ardından dün akşam ilk kez Beşiktaş filelerini havalandırmış oldu.

Ankaragücü'ndeki performansı

Bursaspor'a geçen sezon transfer olan Sestak, Ankaragücü forması giyerken de büyük takımlara karşı başarılı performans sergiledi.

Sarı-lacivertli ekibin 2010-2011 sezonunda sahasında Galatasaray ile oynadığı maçta Sestak, takımının 3-2 kazandığı maçın 3 golünü de atarak galibiyette önemli rol oynadı. Aynı sezon Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta da 2 gol atan Sestak, alınan 3 puanın mimarı oldu.

Sestak, yine aynı sezon Ankaragücü'nün Galatasaray ile deplasmanda oynadığı ve 4-2 kazandığı maçta da 1 gol atmayı başardı.

Kupada da ''büyük'' düşündü

Ankaragücü ve Bursaspor formaları altında Süper Lig'de 14 golü bulunan Sestak, Türkiye Kupası'nda attığı tek golü de yine büyük takımlardan Fenerbahçe filelerine gönderdi.
Türkiye Kupası grup elemelerinde sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Ankaragücü sahadan 4-2 galip ayrılırken, Sestak yine sahneye çıkmış ve takımının bir golünü kaydetmişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler