Sevgi'ye sanatsal dokunuş

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ustalara Saygı' toplantıları, geleneksel Sevgililer Günü etkinliğiyle devam ediyor. Faruk Şüyün'ün hazırladığı 'Ustalara Saygı-Sevgililer Günü Özel', 11 Şubat Pazartesi akşamı, saat 20'de Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde izlenebilecek.

Yayınlanma: 08.02.2013 - 13:03
Abone Ol google-news

“Ustalara Saygı” gecesinde sevginin ve sevgililerin günü aşk şiirleri ve şarkılarıyla, sanatçı konukların konuşmalarıyla kutlanacak. Etkinlikte, kısa bir süre sonra yeni albümünü yayınlayacak olan Vedat Sakman en sevilen aşk şarkılarını seslendireceği mini bir konser verirken, tiyatro sanatçıları Ayşe Lebriz Berkem, Cem Baza ve Emir Çiçek şiirin büyük ustalarının aşk dolu dizelerini dinletiyle sanatseverlere sunacak. Aynı oyuncular, Ahmet Ümit’in “Aşk Köpekliktir” adlı yapıtından bir bölümü de okuma tiyatrosu olarak yorumlarken, kitabın yazarı Ümit de aşk üzerine görüşlerini seyircilerle paylaşacak.

Yağmur Kalyoncu’nun sunuculuğunu üstleneceği “Ustalara Saygı-Sevgililer Günü Özel”de Yeşilçam’ın en güzel aşk filmlerinin senaryolarını yaratan Safa Önal da seyircileri o günlerin aşklarına, o günlerin İstanbul’una götüreceği bir konuşma yapacak. Suna Tanaltay’ın sevgi, aşk ve emek üzerine söyleşisinin de dinlenebileceği etkinlikte, dünya sinemasının en sevilen aşk filmlerinden oluşturulan bir dia gösterisi de izlenebilecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler