Sharapova'dan olay yaratan itiraf! İçmediğim kadar içtim ve birçok erkekle…

Aldığı 15 aylık doping cezasının dolmasına sayıla günler kala dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'dan çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Yayınlanma: 21.03.2017 - 10:23
Abone Ol google-news

Mario Sharapova kortlardan uzak kaldığı dönemde gerçek sosyal hayata kavuştuğunu belirterek, "Cezalı olduğum dönemde, hayatımda içmediğim kadar içtim, birçok erkekle birlikte oldum. Sonunda sosyal hayatım vardı"

Doping kullandığı yönünde kararın çıkmasının ardından tenis kortlarından uzak kalan Maria Sharapova, 15 aylık cezasının dolmasına sayılı günler kala güzel tenisçi Maria Sharapova’dan dikkat çeken bir itirafta bulundu.
26 Nisan’da Almanya’nın Stuttgart kentinde Açık ile kortlara dönecek olan Rus tenisçi, ceza alarak tenisten uzak kaldığı döneme ilişkin şok eden bir itirafta bulundu.

"BİRÇOK ERKEKLE BERABER OLDUM"

15 aylık ceza dönemi hakkında konuşan Sharapova, "Cezalı olduğum dönemde, hayatımda içmediğim kadar içtim, birçok erkekle birlikte oldum. Sonunda sosyal hayatım vardı..." yorumunda bulundu. Seksi tenisçinin bu yorumu sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler