Sıcaklıklar kuzey kesimlerde azalacak

Türkiye'nin bazı bölgelerinde yağış görülecek. Hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer bölgelerde 1 ila 3 derece artacak.

Yayınlanma: 21.06.2010 - 05:50
Abone Ol google-news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri ile gece saatlerinde Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer bölgelerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu ile zamanla Doğu Anadolu bölgesinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.
 

Bölgelerde hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri, gece saatlerinde bölgenin batısı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Kıyı Ege (İzmir, Aydın ve Muğla) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusu çok bulutlu, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri (Bolu, Karabük ve Kastamonu) ile Bartın ve Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile zamanla Van ve Hakkari çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler