Simavlılar depremin genç kurbanını uğurladı

Simav'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde başına 5'inci kattan duvar parçası düşerek yaşamını yitiren Hüseyin Oran son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 20.05.2011 - 11:24
Abone Ol google-news

Simav'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde ölen Hüseyin Oran'ın (18) dedesi Hasan Duvarcı, torununun deprem sırasında kaçarken kaldığı evin ana giriş kapısından 5 metre ayrıldıktan sonra başına 5'inci kattan duvar parçası düşerek yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Duvarcı, torununun Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin Bilgisayar Bölümü son sınıfında öğrenim gördüğünü söyledi.

Torununun, yaklaşık 6 ay önce annesi ve babası ayrıldığı için ailevi sorunları bulunduğunu ifade eden Duvarcı, ''Akşam depremin olmasının ardından evden dışarıya kaçıyormuş. Elinde televizyon kumandasıyla kapıdan 5 metre ayrılır ayrılmaz 5'inci kattan kopan duvarın parçası başına düşmüş. O sırada bir arkadaşı gelip, (Ağır hastanız var) dedi. Daha sonra ambulans çağırdık, orada yaşamını kaybetti. Kendi halinde bir çocuktu'' dedi.

İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morgundan alınan Hüseyin Oran'ın cenazesi, Çavdur Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Cenazenin getirilişi sırasında baba Süleyman, anne Nedime, 6 yaşındaki kardeşi Taner Oran gözyaşlarına hakim olamadı. Taner Oran'ı yakınları teselli etti.

Oran'ın cenazesi Çavdur Camisi'nde kılınan namazın ardından Akbaldır mezarlığında toprağa verildi.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler