Sınırdaki kadınlar

'Sınırdaki kadınlar' 17 Kasım'a kadar Pera'da izlenebilir. 'Sanatın Kanatları' adlı sergi de 11-16 Kasım tarihleri arasında Beyoğlu'ndaki Arte İstanbul sanatseverlerle buluşacak.

Yayınlanma: 07.11.2013 - 10:00
Abone Ol google-news

Pera Film, 17 Kasım’a kadar İstanbul Uluslararası Göç Örgütü işbirliğiyle kadın ve göç konusuna odaklanan “Sınırdaki Kadınlar” film programı sunuyor. Her gün bir film gösteriminin yapılacağı programda ülkeler, evler ve sürgün arasında kalmış kadınlar ya da kız çocuklarının yaşadığı duygusal değişimler ve yolculuk anlatılıyor. Programda “Bir Ayrılık”, “Peki Şimdi Nereye?”, “Azraili Beklerken”, “Tepelerin Ardında” gibi zorlayıcı koşullarla karşılaşan kadınların hikâyelerini aktaran yedi film yer alıyor. Ayrıntılı bilgi için http://www.peramuzesi.org.tr/

Uluslararası Göç Örgütü (IOM), göçmenlikle ilgisi veya göç deneyimi olan sanatçıların göç temalı eserlerinden oluşan “Sanatın Kanatları” adında bir de sergi düzenliyor. Yerli ve İstanbul’da yaşayan yabancı sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergide, göçün kültürel çeşitlilik gibi olumlu etkilerinin vurgulanması amaçlanıyor. Sergi 11-16 Kasım tarihleri arasında Beyoğlu’ndaki Arte İstanbul gezilebilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler