Sis, etkisini sürdürüyor

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte yola çıkacak kişilerin sis nedeniyle dikkatli olması gerekiyor. Bolu'da sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Yayınlanma: 30.11.2009 - 08:10
Abone Ol google-news

Bolu'da sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Kentte sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkili olan sis, yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi. D-100 kara yolunda etkili sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düştüğü bildirildi.

 

İstanbul Boğazı gemi geçişlerine açıldı

İstanbul Boğazı, transit gemi geçişlerine yeniden açıldı.Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine, saat 02.30'dan itibaren transit gemi geçişlerine kapatılan İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin normale dönmesiyle saat 12.00'de yeniden gemi trafiğine açıldı.

 

Görüş mesafesi 70 metreye düştü

Edirne'de sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi 70 metreye kadar düştü. Edirne Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının en düşük 6 derece, en yüksek 16 derece olarak ölçüldüğü kentte, sabah saatlerinde etkili olan sis, görüş mesafesinin bazı bölgelerde 70 metreye kadar düşmesine neden oldu. Yetkililer, sisin öğleden sonra etkisini kaybedeceğini, akşam saatlerinde yeniden etkili olacağını bildirdi.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler