"Size adam sevdirmek de zor kardeşim"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Halitpaşa beldesinde yurttaşlara seslenerek ''Ben neler çektim sizden. Kahvehanelere gelirdik, bazen dinlerdiniz, bazen dinlemezdiniz. Dinlerdiniz, oy vermezdiniz. 'Sen güzel adamsın ama partinde iş yok' derdiniz. Beni severdiniz, Erbakan Hoca'yı sevmezdiniz. Size adam sevdirmek de zor kardeşim" diye konuştu.

Yayınlanma: 13.11.2011 - 15:27
Abone Ol google-news

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinin Halitpaşa beldesinde, Demokrat Parti'den istifa ederek AKP'ye katılan belediye başkanı Vedat Çıvgın'ı ziyaret etti.

Halitpaşa Belediyesine gelişinde belediye binasının önünde yurttaşlara hitap eden Arınç, Halitpaşa'nın son yıllarda büyük gelişme gösterdiğini belirtti.

Arınç, beldeye gelişinde yurttaşların ilçe olmak istediklerine ilişkin afişlerini gördüğünü belirterek, şunları söyledi:

''Manisa'nın büyükşehir olmasıyla Halitpaşa'nın daha büyük pay koparacağını söylemek mümkün. İlçe olmak istediğinize ilişkin afişinizi gördüm. Her belde ilçe olmak istiyoruz derse halimiz nice olur? İlçeden daha güzel imkanları buraya getireceğiz. Yeter ki insanımız temiz beldede yaşasın, belediyenin hizmetleri emrinde olsun. Hükümet olarak güzel şeyler yapıyoruz ki üç dönemdir oy alıyoruz. Bu oyları parayla satın almıyoruz, kara kaşımıza, kara gözümüze vermiyor, bu millet sevdiğine oy verir. Milletin seçtiği iktidar olmak onurumuzdur. Demek ki milletimize daha çok hizmet edeceğiz ki bizi daha çok sevsin. Çalışıyoruz, koşuyoruz. Türkiye'yi her gün geziyoruz, halkla temas içindeyiz. Dün Başbakanımız Van'a gitti. Bakanlarımız orada nöbette. Milletimizle kucaklaşmak, 'nedir derdin, bir isteğin mi var' diye sormak görevimizdir.''
 

"'Ben neler çektim sizden''

Arınç, bir siyasetçi olarak milletten oy almanın ne kadar zor olduğunu bildiğini ifade ederek, ''Halitpaşa'dan da oy almak kolay değildir. Ben neler çektim sizden. Kahvehanelere gelirdik, bazen dinlerdiniz, bazen dinlemezdiniz. Çoğu zaman dinlerdiniz, oy vermezdiniz. 'Sen güzel adamsın ama partinde iş yok' derdiniz. Beni severdiniz, Erbakan Hoca'yı sevmezdiniz. Size adam sevdirmek de zor kardeşim. Ama AK Parti çıktı da bereket oy alıyoruz'' diye konuştu.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler