Sneijder: Volkan ile görüşeceğiz

Galatasaray’ın 10 numarası Sneijder, baskı altında olan Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yeneceklerini söyledi.

Yayınlanma: 05.03.2015 - 09:41
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın 8 Mart’ta Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağı maçta Sarı - Kırmızılıların en güvendiği isim olan Wesley Sneijder derbi için çok çarpıcı ifadeler kullandı. Galatasaray formasıyla ilk kez Şükrü Saracoğlu Stadı’na çıkacak Hollandalı yıldız, Cumhuriyet’e özel yaptığı açıklamada; şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan karşılaşmada kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Sneijder,“Türk Telekom Arena’da Volkan Demirel’e 2 gol atmıştın. Yine atacak mısın?” sorumuza, “Pazar göreceğiz (gülerek). Gol atmayı kim istemez?”yanıtını verdi.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Manisaspor maçında dinlenmek yerine sahaya çıkıp oynaması hakkında konuşan 10 numara, “Manisaspor karşısında kendimi iyi hissettiğim için oynamak istedim. Hamza Hoca da beni kırmadı ve kupada da yolumuza devam ettik” dedi.

 İşte Sneijder’in Fenerbahçe derbisine yönelik flaş ifadeleri:

TARAFTAR KORKUTMUYOR

Fenerbahçe derbisi hakkında çok şey duydum. Ne kadar büyük çekişme olduğunu hep anlatıyorlardı. Fatih Terim zamanında canlı canlı Kadıköy tribünlerinde izlemiştim. Fenerbahçe taraftarları beni korkutmuyor. Hiçbir taraftar korkutmuyor. Herkes takımını destekliyor sonuçta.

2 GOL ATMIŞTIM

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e kendi sahamızda iki gol atmıştım. Pazar günü derbide yine görüşeceğiz onunla.

F.BAHÇE BASKI ALTINDA

Şunu söylemek istiyorum ve herkes bilsin. Biz kazanmak için Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Dünyada bir çok statta deli atmosferler altında oynadım. Biliyorum Fenerbahçe maçı değişik olacak fakat kazanacağız.
Rakibimiz geride olduğu için daha baskı altında. Benim için orada skor kesinlikle önemli değil. Önemli olan kazanmak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler