Sony akıllı telefon pazarından çekiliyor mu?

Sony’nin akıllı telefon pazarından çekilmeyi düşündüğü yönündeki söylentileri yanıtlayan firma CEO’su, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yayınlanma: 07.03.2015 - 09:58
Abone Ol google-news



Akıllı telefon pazarında istediği başarıyı elde edemeyen altı yıldır bu alanda zarar eden Japon teknoloji devi Sony‘nin akıllı telefon pazarından çekilmeyi düşündüğü iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde BBC’ye verdiği bir röportaj sırasında konu hakkında açıklamalarda bulunan Sony CEO’su Kazuo Hirai, akıllı telefon pazarından çekildikleri yönündeki iddiaları yalanladı.

Akıllı telefon pazarının son derece dinamik ve hızla değişen bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Kazuo Hirai, böylesi zorlu bir pazara ayakta uydurmakta zorluk çektiklerini ama bunun bu pazardan çıkmayı düşündükleri anlamına gelmediğini söyledi.

Bu konuda bir açıklamada firmanın mobil departmanının başı olan Hiroki Totoki’den geldi ve Fransız gazetesi Le Figaro’ya konuşan Totoki de firmanın akıllı telefon pazarından çekilmeyeceğini ve sadece daha az sayıda ürün piyasaya süreceğini belirtti.

Sunset Overdrive’ın son DLC’si belli oldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler