Sony’den ilginç bir selfie cihazı

Sony’nin isimsiz selfie cihazı dönen 19 megapiksellik kamerası ve abartılı tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yayınlanma: 21.08.2014 - 09:47
Abone Ol google-news



Selfie yani özçekim çılgınlığı bitecek gibi durmuyor. Artık dünyadaki hemen hemen herkesin selfiesi var dersek yanılmış olmayız heralde. Dünya çapında bu kadar yayılan bir trend olunca da akıllı telefon üreticileri bu trende yönelik hamleler yapmak zorunda kalıyor. Yeni çıkan akıllı telefonların ön kameraları oldukça iyi çözünürlüğe sahip oluyor. Hatta sadece selfie çekmek için üretilen cihazlar bile var.

Bu cihazlardan bir tanesi de 19 Megapiksellik dönebilen kamerası ile Sony’nin esrarengiz cihazı. Hatırlayacağınız üzere Sony daha öncede bir selfie akıllı telefonu Xperia C3'ü ortaya çıkarmıştı. Ancak son olarak sızan Sony selfie telefonu dünyanın en iyi selfie telefonu olmaya aday.

Cihazın sızan fotoğraflarından anlayabildiğimiz kadarıyla Japon teknoloji devi bu cihaz ile daha çok bayan kullanıcıları hedefliyor. Çünkü cihazın üst yüzeyi parlak altın rengi ve kameranın etrafı parıltılı taşlar ile süslenmiş. Hatta cihazın bir akıllı telefon olmadığını bileseniz bir parfüm şişesi zannedebilirsiniz.


Sony’nin esrarengiz selfie cihazının teknik özellikleri ile ilgili pek fazla detay bulunmuyor. Kameranın dönebilme açısı ise 260 derece olarak ayarlanabiliyor. Cihazın boyutları ise 57.7mm x 125mm x 20.1mm olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın kamerasından biraz bahsetmek gerekirse öncelikle kameranın Sony G lens olduğunu söyleyebiliriz. Kameranın sensörü ise Exmor RS.

Cihaz en az kamerası kadar abartılı tasarımıylada dikkat çekiyor. Sony’nin isimsiz selfie cihazının önümüzdeki günlerde Asya pazarı için tanıtılabileceği söyleniyor.

LG Electronics, EISA ödüllerine damgasını vurdu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler