Stuttgart, Tolgay için fiyat arttırdı

Daha önce Beşiktaş'ın 27 yaşındaki yıldız orta sahası oyuncusu Tolgay Arslan için 5 milyon Avro teklif Alman ekibi Stuttgart, teklifi arttırdı

Yayınlanma: 10.06.2018 - 10:50
Abone Ol google-news

Tolgay Arslan için Beşiktaş'ın kapısını 5 milyon Avro (26 milyon TL) ile çalan Stuttgart, olumsuz cevap alınca teklifini 7 milyon Avro'ya ( 37 milyon TL) çıkartıp tekrar kapıyı çaldı. 

Almanya'da yayım yapan Kicker, okuyucularıyla paylaştığı habere göre Roma'dan sonra Stuttgart'ın da talip olduğunu yazdı. İddiaya göre sözleşmesi 2022 yılında bitecek olan Tolgay için Beşiktaş yönetimi 7 milyon Avro talep ediyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in takımda kalması yönünde rapor verdiği Tolgay için en az 8 milyon Avro bekliyor. Bunun altındaki tekliflere kapalı olan Beşiktaş'ta, uygun tekilf gelmesi halinde son sözü başkan Fikret Orman söyleyecek.

Sözleşmesi 2022'de bitecek olan  Tolgay, bu sezon Şampiyonlar Ligi'de dahil olmak üzere 43 maçta görev aldı ve sadece 3 asistlik bir katkı yapabildi. Ancak skorer bir sezon geçirmemesine rağmen oyun içi performansıyla kilit bir isim oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler