Tangoya merhaba partisi

Yılın izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu ile ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un ödüllü filmi Kıskanmak'ın tango sahneleri televizyon ve sinema dünyasının unutulmazları arasına girdi.

Yayınlanma: 03.06.2010 - 10:27
Abone Ol google-news

Herkesin hayranlıkla izlediği bu sahnelere Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Batuhan Karacakaya (Aşk-ı Memnu), Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Bora Cengiz (Kıskanmak) gibi ünlü oyuncuları tango eğitmenleri İrfan Yüksel ve Cansu Güner hazırladı. Yüksel ve Güner şimdi de ünlü oyuncular gibi dans etmek isteyenler için “tangoya merhaba” partisi düzenliyor.

Yarın saat 21.00'de İstiklal Caddesi'nde Tangojean'in kulüp katında yapılacak partide tangoya yeni başlayanlar için kısa bir tanıtım sunumu da yapılacak. Usta tangocuların canlı performansları da geceye renk katacak.

Partiye katılanlar tangonun yanı sıra DJ Ramo'nun Balkan müzikleri, unutulmayan Türkçe şarkılar ve pop rock müziklerinden oluşan seçkileriyle eğlenceli bir gece geçirecek.  Aşk-ı Memnu dizisinin Nihal'i Hazal Kaya'nın da katılacağı partide daha birçok sürpriz yer alacak. (0 212 245 55 54 / www.tangojean.net


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler