Tarım inovasyonunda Ekotank

Ekotank Star, en uygun sıvı ve su depolama çözümü olması özelliğiyle, Antalya Growtech EURASIA Fuarı tarafından verilen 9. Growtech EURASIA 2009 Tarım İnovasyonu alanında ikincilik ödülünü kazandı.

Yayınlanma: 10.12.2009 - 14:09
Abone Ol google-news

1987 yılında kurulan Histaş A.Ş. tarafından geliştirilen Ekotank sıvı ve su depolama sistemleri Türkiye’de geniş bir yelpazede üretmekte. Ekotank markası altında bulunan 5 farklı ürün grubu arasında yer alan Ekotank Star, kazanç sağlayan özellikleri ve pratik yapısı ile Growtech Eurasia 2009 İnovasyon ödülünü almaya hak kazandı. Üstün özellikleri ile bu önemli ödüle değer görülen Ekotank Star’ın ikincilik ödülünü Histaş Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çambol aldı.

Ekotank markası ürünü olan Star, tarım, sulama, seracılık, hayvancılık, balık çiftlikleri ve başka birçok sektörde kullanılmak için ideal çözüm. Tankı çerçeveleyen çelik yapının hafif ve modüler bir yapıya sahip olması sayesinde nakliyeden tasarruf sağlamakla beraber 2.20 metre standart yükseklik özelliğiyle yerden tasarruf sağlıyor. Son kullanıcı tarafından kısa zamanda sadece 2 el aleti kullanılarak kurulabilen Star, temel gerektirmeden sert toprak yüzeyine kurulabilir. Kolaylıkla taşınabilme avantajı olan Star’ın işi bittiğinde ikinci el satılabiliyor. Sıvı ve su depolama kapasitesinin büyümesi durumunda ek modül eklenebilir. Membranın tekrar üretilmesi sayesinde kapasitesi esnektir ve sahip olma maliyeti düşük.

Özellikle çiftçiye, pratik, kolay kullanım sağlayan, kazancını arttıran ve sağlıklı bir sıvı depolama sistemi olan Ekotank Star üstün ve kazanç sağlayan özelliği ve en uygun sıvı ve su depolama çözümü olması sayesinde 5 kişilik profesör ve profesyonellerden oluşan jüri üyelerinin karşısına çıktı. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilen Star büyük beğeni topladı ve Growtech Eurasia 2009 Tarım İnovasyon yarışmasında ikincilikle onurlandırıldı.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler