Tarım raporu açıklanıyor

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) tarafından Türk tarımına ilişkin hazırlanan rapor, 29 Nisan Cuma günü açıklanacak.

Yayınlanma: 25.04.2011 - 13:54
Abone Ol google-news

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, OECD'nin Türk tarımı hakkında ''Tarımsal Politika Reformlarının Değerlendirilmesi'' konulu çalışma yaptığı, çalışmada son 10 yıl içerisinde Türk tarım politikalarındaki gelişmelerin incelendiği belirtildi.

Açıklamada, ''6 bölümden oluşan çalışmada, Türkiye'nin makroekonomik gelişmeleri ve sektör hakkında genel bilgiler, 1980'li yılların ortalarından günümüze kadarki süreçteki tarımsal politikalardaki değişimler, kırsal kalkınma programları, tarım ve doğal kaynak yönetimi, tarımsal desteklerin yapısı ve geçirdiği değişimler, tarımsal politika reformlarında sağlanan ilerlemeler ve öneriler yer alıyor'' denildi.

OECD tarafından hazırlanan raporun, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve OECD Politikalar ve Çevre Bölüm Başkanı Wilfrid Legg'in katılımıyla 29 Nisan Cuma günü Ankara'da kamuoyuna tanıtılacağı bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler