TEM'de kaza: 1 ölü 15 yaralı
ÜMRANİYE TEM Bağlantı Yolu Kuzey Marmara Otoyolu sapağında otomobil yolcu otobüsüne çarptı. Otomobilin içindeki bir kişi hayatını kaybederken, otobüste bulunan 15 kişi ise yaralandı.

<video:1419214>
TEM Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık sapağında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametine seyreden 34 HG 6215 plakalı otomobil ile aynı yönde seyir halinde olan 16 NK 308 plakalı özel bir firmaya ait şehirler arası yolcu otobüsünün karıştığı kaza sonrası kontrollü olarak sağlanan trafik araçların olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü.
Olay yerinde hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Şenol Doğan'ın (45) cesedi yapılan incelemelerin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yaralılardan otobüs şoförü Ubeydullah Ş'nin ise tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ifadesinin alındığı bildirildi.
Video Haberler
-
Ünlü Twitch yayıncısını Beyoğlu'nda çiçekçi çocuk ısırdı
-
Hanife'yi otobüs terminalinde katleden erkek tutuklandı
-
Dedesinin kullandığı traktörün altında kalıp öldü
-
'Türkiye dünyada ilk defa sandıkta...'
-
Mısır'da kilise yangını: Ölenler ve yaralananlar var
-
İzmir'de 8 bin yıllık parmak izi bulundu
-
Pakistan’da kamyon yolcu otobüsünün üzerine devrildi
-
İtfaiyeden 'Balıklı Rum Hastanesi' raporu
-
Çatalca'da tarlada erkek cesedi bulundu
-
Kuru bamya gram altınla yarışıyor
En Çok Okunan Haberler
-
En başarılı belediye başkanı belli oldu
-
Erdoğan ayrıntısı dikkat çekti
-
Motorine dev zam yolda
-
İş insanı, otel odasında ölü bulundu
-
'2023 seçimleri için yapılan anketlerde...'
-
Metronun önüne atladı, vatman son anda durdu
-
'Takı' kavgasında ikinci perde
-
Arınç'tan dikkat çeken mesaj
-
'İstifa edin gidin'
-
KYK'den 'fotoğraf' açıklaması