TFF Başkanı Nihat Özdemir, hakem Ali Koç için konuştu

TFF Başkanı Özdemir. "Ali Koç isminden dolayı İl Hakem Kurulu Başkanı'nı aldığım söyleniyor. Şerefim üzerime yemin ederim. Benim olayla ilgili alakam yok" dedi.

Yayınlanma: 10.05.2021 - 17:19
TFF Başkanı Nihat Özdemir, hakem Ali Koç için konuştu
Abone Ol google-news

Fenerbahçe-Ankaragücü Elit Gençlik Ligi ile ilgili maça hakem Ali Koç'u atadığı için İstanbul İl Başkanı Emre Kosif’in gece yarısı e-mail ile görevden alınmasıyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklama yaptı.

Özdemir,  TV 100'e yaptığı açıklamada "Ali Koç isminden dolayı İl Hakem Kurulu Başkanı'nı aldığım söyleniyor. Hem vallahi hem billahi şerefim üzerime yemin ederim. Benim olayla ilgili en ufak bir alakam yoktur. Bu ülkede kaç tane Nihat Özdemir var biliyor musunuz? Ben bunların peşinden mi koşacağım? Ben liyakata bakarım. İsimler beni ilgilendirmez" dedi.

Ali Koç, 'Eğer doğruysa yazıklar olsun 'demişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada şunları söylemişti:  “Ali Koç diye hakem varmış, U19 maçımıza atanıyor, birileri Nihat Özdemir’e serzenişte bulunuyor ve MHK başkanını arayarak, ‘Nedir bu rezalet, gereğini yapın’ diyor ve gece yarısı 00:30’da atamaları yapan kişi görevden alınıyor. Bunun sonuna kadar üstüne gideceğiz. Ali Koç’u hakemlikten almıyorlar ama onu atayanı alıyorlar. Herhalde Ali Koç’u maçtan almak sokak tabiriyle yemedi! Siz ne yapıyorsunuz arkadaş! 

Kaynak: Ajansspor


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler