THY Gelibolu Oyunları'na sponsor oldu
Türk Hava Yolları (THY), T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan Gelibolu Oyunları'nın resmi havayolu oldu.
Çanakkale Savaşı'nın 100. Yılı'nda savaşa katılan 7 ülke; Türkiye, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, Hindistan, Yeni Zelanda ve Avustralya'nın üniversiteli sporcular tarafından temsil edileceği ve T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 25-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Gelibolu Oyunları'na Türk Hava Yolları'nın sponsor olduğu açıklandı.
Bugüne kadar Euroleague'e ismini veren, Barcelona, Manchester United, Borussia Dortmund, Olimpik Marsilya, Lionel Messi, Kobe Bryant, Didier Drogba gibi birçok önemli spor organizasyonu, spor kulübü ve sporcuya sponsor olan Türk Hava Yolları, Gelibolu Oyunları'nın Resmi Havayolu olarak organizasyona katılacak olan kafilelerin Türkiye ulaşımları konusunda destek olacak.
T.C Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan Gelibolu Oyunları, 25-29 Nisan tarihleri arasında yapılacak ve sporcular, 3'e 3 basketbol, tenis, plaj voleybolu, bisiklet, kros, yüzme, ragbi, triatlon ve yelken branşlarında mücadele edecek.
Video Haberler
-
Bursa'da dev operasyon
-
Yaş çay alım kampanyası sorunlu başladı
-
İzmir'de orman yangını
-
Elif hemşirenin acı sonu
-
Antalya'da katliam: 2 çocuğunu öldürdü
-
'6 yaşındaki kızını bıçakla öldürdü' iddiası
-
Ölüme davetiye çıkaran yolculuk: Sürücüler müdahale etti
-
Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı!
-
Jandarmadan 'kumar' operasyonu
-
İstanbul'da feci kaza: Yaralılar var
En Çok Okunan Haberler
-
Fuat Oktay yuhalandı
-
'Eğer o karar alınırsa AKP siyasetten silinir'
-
5 Manşet, 5 Erdoğan!
-
Sağlık Bakanlığı'ndan 'maymun çiçeği virüsü' açıklaması
-
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı
-
'Tam oradayız...'
-
Anadolu Efes, bir kez daha EuroLeague şampiyonu!
-
Yanlış kişiye ödeme yapan bankaya kötü haber
-
'Biz de lider olarak kabul edebiliriz'
-
'Beni idama bile götürseler...'