Timsah evinde avlandı: 2-1

UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında temsilcimiz Bursaspor sahasında Anderlecht'e 2-1 yenildi.

Yayınlanma: 18.08.2011 - 20:35
Abone Ol google-news

Bursa kendi evinde kayıplarda: 1-2 UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Bursaspor kendi evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'i konuk etti. Temsilcimiz 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1 mağlup olarak tur şansını zora soktu. Bursaspor'un golü 34. dakikada penaltıdan Vederson'dan gelirken, Anderlecht'e galibiyeti getiren goller 51. dakikada penaltıdan Legear ve 77. dakikada Jovanovic'ten geldi.

Teröre lanet

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Belkçika'nın Anderlecht takımı ile yaptığı maça büyük ilgi gösterdi.

Biletleri iki gün önceden biten maç için erkenden yola koyulan yeşil-beyazlı taraftarlar, başlama saatinden 2 saat önce tribünleri doldurmaya başladı. Taraftarların önemli bir kısmı iftarlarını tribünde açtı.

İftar öncesi fazla tezahürat yapmayan Bursasporlu taraftarlar, yemeklerini yedikten sonra takımlarını daha coşkulu desteklemeye başladı.

Maç öncesi stat skorbordundan hafta başında vefat eden Bursaspor'un eski teknik direktörü ve futbolcusu ''imparator'' lakaplı Nejat Biyediç'in görüntüleri verildi. Açık Kale Arkası tribünde Nejat Biyediç'in de fotoğrafının yer aldığı ''Seni Unutmayacağız'' yazılı pankart açıldı.

Bursaspor taraftarları, Nejat Biyediç için uzun süre tezahürat yaptı.

Taraftarlar, artan terör olayları ve şehit haberleri üzerine terör örgütü aleyhine de tezahürat yaparak, ''Bu vatan bölünmez bu böyle biline'' diye bağırdı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler