TOKYO 2020 | Finale yükseldi, 'yangını çıkaranlara' mesaj yolladı

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Hintli rakibini yenerek finale çıkan 69 kilo boksörümüz Busenaz Sürmeneli, ringden iner inmez göz yaşları arasında yangınlarla ilgili konuştu.

Yayınlanma: 04.08.2021 - 08:51
TOKYO 2020 | Finale yükseldi, 'yangını çıkaranlara' mesaj yolladı
Abone Ol google-news

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Hintli rakibini yenerek finale çıkan 69 kilo boksörümüz Busenaz Sürmeneli, ringden iner inmez yangınlarla ilgili konuştu.

Busenaz, "Türkleri biraz hafife alıyorlar, o yangını çıkaranlara mesajım var, bir ölür bin diriliriz. Bizim final maçları Türkiye'nin zor zamanlarına geliyor. İnşallah altın madalya ile döneceğim. Türkiye duasını eksik etmesin. Pes etmeyen bir sporcuyum" dedi.

"HAYALİMDEKİ FİNALDEYİM"

Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor’un resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "13 yıldır bu hedef doğrultusunda çalışıyorum. Tüm fedakarlıkları bu hedef doğrultusunda yaptık ve Tokyo’ya da hazır halde geldik. Amacım ülkeme altın madalya ile dönmek. Ülkemde üzücü olaylar yaşanıyor. Biz Türkler olarak bir ölür bin diriliriz. Türkler asla hafife alınamaz. Böyle bir dönemde insanlara bir nebze de olsa mutluluk verdiysem ne mutlu bana. Benim maçlarım genelde ülkenin zor zamanlarına denk geliyor. Böyle olunca da bayrağımız için farklı savaşıyorum. Beni destekleyen, dua eden herkese teşekkür ederim. Hayallerimin finaline çıkacağım. Ben asla pes etmem. Hocam Cahit Süme küçük yaştan itibaren beni bu şekilde yetiştirdi."

Busenaz’ın final müsabakası 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 09.15’te oynanacak.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler