TOKYO 2020 | Türk sporcular ne yaptı?

Okçuluk ve tekvando dışında ilk günde başarılı olamadık.

Yayınlanma: 24.07.2021 - 09:20
TOKYO 2020 | Türk sporcular ne yaptı?
Abone Ol google-news

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda judo başta olmak üzere bir çok sporcumuz ilk turda elendi. Tekvando ve okçulukta ise sporcularımız yoluna devam etti.

TÜRK SPORCULARIN BRANŞLARDAKİ SONUÇLARI

- Fuji International Speedway'de gerçekleştirilen 109 kilometrelik erkekler yol bisikletinde Türkiye'yi temsil eden Ahmet Örken ve Onur Balkan, yarışı tamamlayamayarak elendiler.
- Boksta erkekler 69 kiloda mücadele eden Necat Ekinci, son 32 turunda Belaruslu rakibi Radzionau'ya 3-2 yenilerek olimpiyata veda etti.
- Judoda erkekler 60 kiloda Mihraç Akkuş, son 32 turunda Butan'dan Ngawang Namgyel'i ipponla yendi ve bir üst tura çıktı. Milli judocumuz son 16 turunda Kazak Yeldos Smetov'la karşılaşacak.
- Judoda 48 kiloda tatamiye çıkan Gül Kader Şentürk, son 32 turu maçında, İspanyol rakibi Julia Figueroa'ya ippon'la yenilerek, olimpiyata veda etti.
- Atıcılık erkekler 10m havalı tabanca elemelerinde ülkemizi temsil eden Yusuf Dikeç 24'üncü sırada, İsmail Keleş ise 25'inci sırada Tokyo Olimpiyat Oyunları'na veda ettiler
- Milli Tekvandocu Rukiye Yıldırım, kadınlar 49 kg ilk tur karşılaşmasında Mısır'dan Nour Abdelsalam'ı 21-20 yenerek çeyrek finale yükseldi. Milli sporcu, çeyrek finalde Kolombiya'dan Andrea Vargas Ramirez ile TSİ 09.30'da karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler