Tom Cruise'a "Gangnam Style" çağrısı

Güney Koreli rapçi PSY, ünlüler arasında en çok Amerikalı aktör Tom Cruise'un "Gangnam Style" ile dans etmesini istediğini söyledi.

Yayınlanma: 28.11.2012 - 14:41
Abone Ol google-news

Tayland'ın başkenti Bangkok'da konser veren PSY, AP'nin "Hangi ünlüyü 'Gangnam Style' dansı yaparken görmek istersiniz?" sorusuna, gülerek, "Tom Cruise" yanıtını verdi.
PSY, "Gangnam Style"ın klibinin video paylaşım sitesi YouTube'da en çok izlenen video olmasına dair sorulara "Bu harika" diye yanıt vererek, uluslararası ün kazanmak için yola çıkmadığını, aslında şarkıyı yalnızca ülkesindeki hayranları için yaptığını söyledi.

"Bende daha bir sürü figür var"

Tek şarkılık şöhretle yetinmemeye kararlı görünen PSY, gelecek yıl Mart ayında yeni bir albüm çıkarmayı planlıyor.
Albümle birlikte hayranlarının karşısına beğenileceğinden emin olduğu yeni dans figürleriyle çıkacağı müjdesini veren PSY, "Ben de daha bir sürü figür var" derken yeni şarkıların nasıl karşılanacağı konusundaki endişelerini de gizlemedi.

PSY, kaygılarını, "'Gangnam Style'ın ötesine nasıl geçebilirim, 850 milyon kez izlenmenin ötesine nasıl geçebilirim" sözleriyle dile getirdi.

Dünya çapında büyük beğeni toplayan "Gangnam Style"ın klibi video paylaşım sitesi Youtube'da en çok izlenen video olmuş, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın "Baby" isimli klibinin önüne geçmişti.

PSY'nin kendine özgü dansı ve özellikle klipte kullandığı ata binme figürü büyük ilgi görmüş, aralarında Madonna'nın da bulunduğu ünlü isimler PSY'nin dansına eşlik etmişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler