Trabzon'a UEFA Kupası şampiyonu hoca

Lucescu'dan ümidi kesen Trabzonspor, kararını verdi, kariyeri başarılarla dolu İspanyol teknik direktör Juande Ramos için sefere çıktı. 61 yaşındaki hoca Başkan Usta'nın gelecek planlarıyla örtüşüyor.

Yayınlanma: 12.01.2016 - 11:09
Abone Ol google-news

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısı öncesinde teknik direktör arayışları zirve yaptı. Mircea Lucescu’dan istediği yanıtı alamayan ve işi daha fazla uzatmak istemeyen Bordo-Mavililer’in patronu Muharrem Usta ve kurmayları rotayı listedeki bir başka dünyaca ünlü hocaya kırdı;Juande Ramos...

HEM YARIŞAN HEM KAZANAN

İspanya’daki parlak sezonların ardından İngiltere, Rusyave Ukrayna deneyimleri yaşayan 61 yaşındaki çalıştırıcıyla bir süredir devam eden görüşmelerden olumlu sonuç çıktığı ve işin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Sevilla’da mütavazı kadroyla yakaladığı büyük başarılar ve kazandırdığı oyuncular paralelinde Başkan Usta’nın 50. yıl modeline de uyan Ramos’un büyük bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde Trabzon’a gelip imza atması bekleniyor.

TEKELİOĞLU'NUN DURUMU

Ramos’taki uzun soluklu görüşmelerde bir son dakika sürprizi yaşanması halinde ise Trabzonspor, ligin bitimine kadar yabancı teknik direktör mevzusunu kapatacak. Bu durumda Bordo-Mavililer, sezon sonuna kadar iç bünyeden bir hocayla anlaşma sağlayacak ve gelecek sezonun sonuna kadarki bölüm yeni arayışlar için değerlendirilecek. Şota sonrasında görevi devralan Sadi Tekelioğlu’nun da her şart altında mutlaka yeni yapıda bir şekilde görevlendirileceği bildirildi.,


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon