Trabzonspor'a sis engeli

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'daki sis nedeniyle bu kente gidemedi.

Yayınlanma: 21.11.2009 - 20:27
Abone Ol google-news

Trabzon'daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili ekip, bu akşam saat 19.55'de THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecekti. Ancak İstanbul'da yaşanan sis nedeniyle uçak seferleri geçici bir süreliğine iptal olunca, Trabzonspor kafiyesini taşıyacak uçağın saatinde gecikme meydana geldi.

Bordo-mavili takımın kafilesi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde uçuşla ilgili yaşanacak gelişmeleri bekliyor.

Trabzonspor Kulübü İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, İstanbul'a gidecekleri uçağın henüz Atatürk Havalimanı'ndan dahi havalanamadığını belirterek, ''Takımımız Kasımpaşa maçıyla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Tesislerde, havalimanından gelecek iyi haberi bekliyoruz. Eğer uçak İstanbul'dan kalkıp Trabzon'a gelirse biz de havalimanına gideceğiz. Aksi durumda bu kente gitmek için yeni alternatif yollara bakacağız'' dedi.


Hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan Trabzonspor, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, yurtdışında bulunan Yattara katılmazken, Zafer Yelen ve Tjikuzu salonda çalıştı.

Basına ve taraftara kapalı gerçekleşen idmanda bordo-mavili oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yarım alanda taktik çalışması gerçekleştirdiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler