Tunç Soyer'den aşı açıklaması: Hazırız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olacağını bildirildi. Soyer, hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinin yükünü azaltmak için aşı organizasyonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yayınlanma: 21.12.2020 - 09:45
Tunç Soyer'den aşı açıklaması: Hazırız
Abone Ol google-news

Soyer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bilim insanları, Kovid-19'un önlenmesinde en akılcı ve etkin yaklaşımın güvenli ve etkinliği kanıtlanmış aşı olduğunda birleşiyor. İzmir'de küresel salgın başlar başlamaz kurduğumuz Bilim Kurulumuz da bu görüşte. Ben de bilimin ışığını izleyeceğim. Sıram geldiğinde Kovid-19 aşımı yaptıracağım." ifadelerine yer verdi.

Hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinin yükünü azaltmak için aşı organizasyonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Soyer, bunun için spor salonları, buz pisti ve Fuar İzmir'in kullanılabileceğini, halkın kolay ulaşabileceği meydanlara aşı modülleri kurulabileceğini ve gezici aşı ekiplerinin oluşturabileceğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler