Valilikten 'ramazan davulu çalınsın mı?' anketi

Giresun Valiliği, başlatılan anket çalışmasının sonucuna göre ramazan ayında sahur vakti davul çalınıp çalınmayacağını kararlaştırılacak.

Yayınlanma: 28.06.2013 - 12:48
Abone Ol google-news

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Giresun'da ramazan davulunun zaman zaman şikayetlere konu olduğu belirtildi.

Hem şikayetler hem de teknolojik gelişmeler göz önüne alınarak vatandaşın ramazan davulu isteyip istemediğini belirlemek için anket çalışması başlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Günümüzde televizyon, internet, saat, alarm gibi teknolojik gelişmelerin hayatımızın her alanında kullanılmasından dolayı sahur ve imsak vakitlerinin herkes tarafından anında ve en doğru biçimde öğrenilebilmesi mümkün. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak, Valiliğimizce yaptırılan anket çalışması sonucunda ramazan ayında halkımızı sahura kaldırmak için çalınan davulla ilgili halkın görüşüne başvurulacak."

Açıklamada, anketin sonucuna göre ramazan ayında davul uygulamasının devamının ya da kaldırılmasının kararlaştırılacağı bildirildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler