Vekillere nöbetçi sekretarya hizmeti

Milletvekillerinin mesai saatleri dışında ve resmi tatillerde imdadına Nöbetçi Sekretarya Merkezi yetişti. Mesai saatleri dışında milletvekillerine telefonla iletişim hizmeti veren Nöbetçi Sekretarya Merkezi gelen talepleri karşıladı. Nöbetçi sekretarya vasıtasıyla mesai saatleri dışında ve resmi tatil günlerinde milletvekillerince talep edilen toplam 12 bin 128 telefon bağlantısı gerçekleştirildi.

Yayınlanma: 16.05.2011 - 06:56
Abone Ol google-news

TBMM 23. Dönem Yasama-Denetim-Yönetim Faaliyetleri kitapçığı, milletvekillerine verilen hizmetleri ortaya çıkardı. TBMM 23. Yasama Döneminde, Parlamenter Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde iki yeni hizmet alanı oluşturuldu. Mesai saatleri dışında milletvekillerine telefonla iletişim hizmeti veren Nöbetçi Sekretarya Merkezi ve milletvekillerinin heyet halinde gelen misafirleriyle görüşmelerinin sağlanması amacıyla Milletvekili Heyet Kabul Salonu sekretarya hizmeti ile birlikte 23. Yasama Döneminde faaliyetlerine başladı.
 

280 geçici sekreter görevlendirildi

Milletvekillerinin talepleri doğrultusunda sekreterlerinin izin-rapor dönemlerinde toplam 280 geçici sekreter görevlendirilmesi Parlamenter Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapıldı.
Nöbetçi sekretarya hizmetleri kapsamında mesai saatleri dışında ve resmi tatil günlerinde milletvekillerince talep edilen toplam 12 bin 128 telefon bağlantısı gerçekleştirildi.
 

24 milletvekili oda değiştirmek için talepte bulundu

TBMM Başkanlık Divanı'nın 1 Ağustos 2007 tarih ve 23 sayılı kararı ile 5 Eylül 2007 tarihli ek kararı doğrultusunda çalışma odaları kura ile tespit edilerek 465 milletvekiline oda tahsisi yapıldı. Dönem içinde 24 milletvekilinin oda değiştirme talebi, TBMM İdare Amirliğinden alınan talimatlar doğrultusunda gerçekleştirildi.

Vekillerden 2 binden fazla demirbaş için talep geldi

Milletvekillerinden gelen 2 bin 203 demirbaş eşya ile ilgili talep işlem gördü ve gerçekleştirildi. Atıl ve kullanılmayacak durumda bulunan toplam bin 422 adet muhtelif nitelikteki demirbaş eşya kayıtlardan düşülerek Satınalma Müdürlüğüne teslim edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler