Xperia Z5 güncellemesinde yeni tarih

Sony, Xperia serisine çok önem veriyor. Akıllı telefon dünyasının en önemli aktörlerinden olan Sony, güncelleme konusunda da en başarılı markalardan birisi olarak biliniyor.

Yayınlanma: 09.12.2015 - 21:47
Abone Ol google-news

Sony Xperia Z5 sahiplerinin merak ettiği bir soru var, Xperia Z5 Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman alır? Bildiğiniz gibi Android’in yeni sürümüne ilk olarak Nexus cihazları kavuşmuştu.

Ancak Samsung, Sony, LG gibi diğer büyük markalar henüz bu yeni sürüme geçebilmiş değil. Güncelleme konusunda en iyilerden birisi olan Sony bile, halen Xperia modellerine bu güncellemeyi veremedi. Bununla birlikte artık Xperia kullanıcıları için sayılı gün kaldı diyebiliriz.
Sony tarafından yapılan açıklamalara göre, Xperia Z5 2016 yılının ilk ayında muhtemelen de 15 Ocak gibi yeni sürümüne kavuşacak. Diğer Xperia modelleri ise, bundan 15-20 gün kadar sonra yeni işletim sistemlerine kavuşacak. Güncellemenin hangi modele kadar ineceği ve en son hangi Xperia modelinin bu güncellemeyi alacağını ise şimdilik Japon firmadan başkası bilemez.

Android meraklıları için koleksiyon değerinde 8 ürün!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler