Yağmur ne kadar sürecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarıda vatandaşların bu geceye dikkat etmeleri gerektiği söylendi.

Yayınlanma: 04.07.2014 - 17:42
Abone Ol google-news

İstanbul Boğaz çevresi ile Avrupa yakasında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul'un kuzeyinde bulunan bulut kütlesinin önümüzdeki 2 saat boyunca Boğaz çevresi ile Avrupa yakasında yer yer etkili olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışa sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

KARADENİZ İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in batısında kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bu gece ve yarın Orta ve Doğu Karadeniz'de görülecek yağışların; Ordu ve Giresun başta olmak üzere Samsun çevreleri ile Trabzon'un batı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

AKDENİZ İÇİN FIRTINA UYARISI İSTANBUL

Batı Akdeniz'in batısında fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Batı Akdeniz'in batısında güney yönlerden esen rüzgarın gece saatlerinde kuvvetini artırarak kuzeydoğudan(Poyraz) yarın öğle saatlerine kadar 6 ila 8 (60 - 75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler