"Yaralı aslandan korkacaksın"

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray ile yapacakları maçın zorlu geçeceğini belirterek, ''Yaralı aslandan korkacaksın, ne yapacağı da belli olmaz. Bizim bu bilinçle maça bakmamız lazım''dedi.

Yayınlanma: 13.04.2011 - 15:08
Abone Ol google-news

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 Nisan Pazartesi günü yapılacak Manisaspor-Galatasaray maçının, ''sürekli puan kaybeden ve şeytanın bacağını kırmayı isteyen iki ekibin maçı'' olacağını ifade etti.

Beşiktaş'ın ligde son haftalarda yakaladığı yükselişe dikkat çeken Karaman, şunları söyledi:
''Beşiktaş bir anda ligi ilk dört içinde bitirebilecek konuma geldi. Onun için rakibimize saygı gösteriyoruz. Geçmiş yıllara oranla takımı daha iyi bir yere getirmek istiyoruz. Onun için kazanmak istediğimiz bir maç. Her iki takım için de zor maç olacak.''

Karaman, sakat olan Ömer ile cezalı durumdaki Murat dışında eksik oyuncuları bulunmadığını bildirdi.

"Yenmeyeni dövüyorlar" yorumları

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Karaman, Galatasaray'ın içinde bulunduğu duruma ilişkin ''yenemeyeni dövüyorlar'' şeklinde yapılan yorumların hatırlatılması üzerine şöyle dedi:
''Bu tarz yorumları yanlış buluyorum. Herkes Galatasaray'a karşı avantajlı görünüyor ve kesin yener gözüyle bakılıyor, ama Galatasaray büyük bir camiadır. Galatasaray, Türkiye'de UEFA Kupasını almış, şampiyonluklar yaşamış bir takımdır. Ne kadar krizde olsa da Galatasaray'dır. Yaralı aslandan korkacaksın. Ne yapacağı belli olmaz. Bizim bu bilinçle maça bakmamız lazım. Zaten geçtiğimiz haftalarda 'bu takımlar lig sonuncusu, zaten küme düştü' diye bakarak çıktığımız maçları nasıl kaybettiğimiz ortada. Onun için biz Galatasaray'ın da güçlü bir kadrosu olduğunu düşünüyoruz. Ama son dönemlerde yaşamış oldukları olayların takımı etkilediğini biliyoruz. Biz Manisaspor olarak kendi işimize bakacağız.''


Makukula

Manisaspor'un forvet oyuncusu Ariza Makukula da takımda çok güzel bir havanın oluştuğunu ifade ederek, üst sıralara çıkabilmek için Galatasaray maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

Kendisinin de iyi bir çıkış yakaladığını, fizik ve kondisyon anlamında çok iyi durumda olduğunu dile getiren Makukula, ''Ligin ilk yarısındaki maçta ben ve Simpson, Galatasaray'a gol atmıştık. Şu anda çok iyi durumdayım. Hocamızın, 'gelecek sezon hedefi olan bir takım' yaratma isteğini destekliyorum'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler