Yeni Crafter Türkiye'de

Volkswagen ticari Aracın büyük sınıf hafif ticari araç segmentindeki temsilcisi Crafter her yönüyle yenilendi.

Yayınlanma: 05.09.2011 - 07:46
Abone Ol google-news

Yenilenmiş hali ile de sınıfının en iddialı modeli olma özelliğini koruyacak olan Yeni Crafter, teknoloji, güvenlik ve ekonomi bakımından standartları bir kez daha yükseltirken, Türkiye için özel olarak geliştirilen iç dizayn ve ekipman çalışmaları, farklı model ve donanım seçenekleri ile de kullanıcıların en güvenilir ortağı olacak.

Yeni Crafter’daki dikkat çeken en önemli yenilikler, motor kapağının altında yer alıyor. Yeni Crafter’da Transporter ve Amarok’ta sunulan kendini ispatlamış Common Rail doğrudan püskürtmeli, güçlü ve yakıt yönünden verimli dört silindirli 2.0 TDI çift turbo dizel motor sunuluyor. Euro 5 egzoz emisyon standartlarına uygun yeni motoru sayesinde düşük yakıt tüketim değerlerine ulaşan Yeni Crafter, 100 kilometrede 7.9 litre ile yüzde 12 daha az yakıt harcarken, yüzde 19 oranında düşürülmüş karbon emisyon oranına sahip. Yeni Crafter’ın 163 beygir güç üreten motoru, ayrıca 400 Nm ile bir önceki Crafter’a göre yüzde 14 daha fazla çekiş gücü sağlıyor. Araç, 75 litre yakıt ile yaklaşık 950 kilometre yol alabiliyor. 100 bin kilometre yakıt maliyetleri göz önüne alındığında Yeni Crafter, rakiplerinin tümünü geride bırakıyor.

Yeni Crafter’ın dikkat çeken konfor özelliklerinin başında yenilenen şık ve işlevsel ön konsol geliyor. Çok fonksiyonlu direksiyon, yol bilgisayarı, vites öneri özelliği, MP3 ve CD çalarlı radyo, Aux-in girişi gibi donanım özellikleri sürücüsüne de yolcusuna da konforlu yolculuğun garantisini veriyor.

Yeni Crafter, tüm Volkswagen Ticari Araç modellerinde standart olarak sunulan ESP viraj dengeleme sisteminin yanında, LAC (otomatik yük uyarlama kontrolü), CBC (dönüş fren kontrolü), USC (viraj içinde savrulma kontrolü), ROM (devrilme koruması), RMI (denge kaybı koruması), ABS (kilitlenmeyi önleyici fren sistemi), ASR (anti patinaj sistemi), EBC (motor fren kontrol sistemi), BAS (fren yardımcısı), Hill Holder (Yokuş yukarı Kalkış Sistemi), dört tekerlekte disk fren, ön ve arka viraj denge çubukları, yan aynalara entegre sinyallerin de içinde bulunduğu kapsamlı standart güvenlik paketine sahip.

Türkiye’ye Özel İç Tasarım

İç dizayn ve donanım geliştirme çalışmaları, Volkswagen Ticari Araç garantisi ile Türkiye’ye özel olarak geliştirilen Yeni Crafter’ın yolcu bölümünde özel olarak tasarlanmış, üretilmiş ve sertifikalandırılmış lüks segment koltuklar kullanılıyor. Suya karşı dayanıklı Plywood taban kaplaması, daha geniş bir iç hacim sağlayan yeni dizayn türbin tavan ve yenilenmiş okuma lambaları Yeni Crafter’ın güncel tasarımı ve modern görünümünü pekiştiriyor.

Yeni Crafter minibüs modelleri için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları 78 bin 730 TL’den başlarken, panelvan modelleri için başlangıç fiyatı 61 bin 230 TL.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler