Yeni Melek'te bir 'baba' sahne alıyor

Milyonların "Müslüm Babası" son çıkardığı "Sandık" albümündeki şaşırtıcı ve muhteşem yorumunu 8 Mayıs gecesi Yeni Melek'te sevenleriyle paylaşacak. Sezen Aksu, Fikret Kızılok ve Ajda Pekkan gibi bir döneme damgasını vurmuş sanatçıların parçalarını kendine has yorumuyla seslendirecek olan Müslüm Gürses sizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti gece yaşatacak...

Yayınlanma: 04.05.2009 - 13:08
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz günlerde çıkarttığı “Sandık” isimli albümündeki muhteşem yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Müslüm Gürses, muhteşem görsel showlar eşliğinde 8 Mayıs Cuma gecesi Yeni Melek’de sevenleriyle buluşacak.

Yeni albümünde, Sezen Aksu, Fikret Kızılok, Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu’dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkıları kendine has yorumuyla seslendiren Müslüm Gürses, 'İtirazım var', 'Benim Meselem', 'Senden Vazgeçmem' ve 'Bu Şehirde Yaşanmaz' gibi sevilen eski şarkılarının yeni yorumlarını da dinleyenlerin beğenisine sunacak.

"Sandık" isimli albümünün ilk klip ve çıkış şarkısı olan “Sarıl Bana”da Öykü&Berk ikilisinden Öykü Gürman ile düet yapan Gürses, sözleri Ülkü Aker’e bestesi Norayr Demirciyan’a ait olan ve daha önce Ajda Pekkan'dan duymaya alışık olduğumuz şarkıyı kendine has üslubuyla seslendirerek, sevenlerinin beğenisini kazanmıştı.

 

Ön Grup: İstanbul Arabesque Project

Cover konseptine yeni bir tat getiren İstanbul Arabesque Project, Müslüm Gürses'ten önce sahne alacak. Döneminin en ünlü arabesk şarkılarının rock ve jazz soslarıyla sunan grup İstanbul seyircisiyle ilk kez buluşacak.

Yeni Melek'teki konserin bilet fiyatları; 45 TL ve 60 TL olarak belirlenmiş.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler