Yenilenen Honda CR-V satışa sunuldu

Honda'nın SUV segmentindeki başarılı modeli CR-V yenilenen görünümü ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 14.12.2009 - 14:45
Abone Ol google-news

En son teknolojilerle donatılan yeni CR-V, Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici ve Aktif Ön Aydınlatma Sistemi ile yeni değerler sunuyor. Önceki modelin dış özellikleri üzerine inşa edilen CR-V’de yenilenen ön ve arka tamponlar ile yeni radyatör ızgarasının yanısıra, 10 kollu 18 inç alaşımlı jantlar aracın görünümüne olumlu katkıda bulunuyor. Honda logosunun bulunduğu ön ızgara çerçevesi ise inceltilerek daha keskin bir ön yüz elde edilmesini sağlanmış. Yeni CR-V’de, önceki modelin çekici ve pratik iç tasarımını daha da geliştirecek birtakım değişiklikler yapılmış. Yenilenmiş ve renkleri değiştirilmiş iç kapı panelleri CR-V’nin konforlu iç mekânında göze çarpan ilk unsurlardan. Yeni koltuk kumaşları, döşeme halıları ve kapı kolları sahip oldukları aynı renk ve yüzey dokusuyla farklı bir görünüm sunuyorlar.

Yeni CR-V’de, ses sistemi MP3 çalarlar ile iPod’lara bağlantı yapılabilecek şekilde yenilenmiş. Kullanımı kolay, Bluetooth uyumlu HFT sisteminde, uyumlu bir cep telefonu kullanıldığı takdirde numara aktarımı yapılabiliyor. Hem Gerçek Zamanlı dört tekerlekten çekiş sistemi hem de bir otomobil sürüş konforuna sahip yeni CR-V’nin ses yalıtımında yapılan yeni iyileştirmeler ve kullanılan yeni yalıtım malzemeleri ile iç gürültü seviyesi 5 desibel daha düşürülerek yolcuların seyahat konforu arttırılmış.

Euro-5 emisyon değerlerini karşılayan 2.0 litrelik yüksek performanslı ve ekonomik i-VTEC motora 5 ileri otomatik şanzıman eşlik etmeye devam ederken aracın süspansiyon sisteminde yapılan revizyonlarla yol tutuştan ödün vermeksizin sürüş konforunun arttırılması sağlanmış. Türkiye yollarına çıktığı 1997 yılından bu yana en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Honda CR-V, yenilenen özellikleri ile 81 bin 390 TL’den başlayan fiyatları ile Honda bayilerinde yerini almış durumda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler