Yıldızı taraftar seçecek, parayı sponsor verecek

Fenerbahçe Başkanı, belirlediği 3 transfer adayını kulübün resmi sitesi ya da twitter adresi aracılığıyla düzenleyeceği ankette taraftarın oyuna sunacak. Ve en çok istenilen futbolcu, Yandex’ten gelecek parayla transfer edilecek.

Yayınlanma: 22.10.2015 - 04:47
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım taraftara büyük bir sürprize hazırlanıyor. Fenerbahçe Yandex uygulamasında, oldukça yaklaşılan 2 milyon kullanıcıya ulaştığı anda Fenerbahçe Başkanı büyük ölçekli bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu basın toplantısında şu ana kadar kafasında belirlediği ve isimlerini bir sır gibi sakladığı 3 yıldızın isimlerini açıklayacak Yıldırım, ayrıca bir anket düzenleneceğini de kamuoyuna duyuracak. Bu 3 isimle ön görüşmelere başlayan sarı lacivertliler, basın toplantısına kadar bu görüşmeleri sürdürecek...

BiRiNi TARAFTAR SEÇECEK

Anketin, Aziz Yıldırım’ın yapacağı basın toplantısı sırasında Fenerbahçe resmi sitesinde ya da twitter adresi aracılığı ile başlatılması öngörülüyor.

F.Bahçe’nin ön görüşmelere başladığı üç dünya yıldızının yer aldığı anket sonucunda, sarı lacivertli taraftarlar tarafından seçilecek olan bir futbolcu, Fenerbahçe tarafından transfer edilecek. Bu transfer için bütün bütçe de Fenerbahçe Yandex uygulaması üzerinden yapılacak aramalardan karşılanacak. Sarı lacivertli kulüp şimdiden bu konuda çalışmalarına başladı.

Asıl patlama IOS’tan sonra olacak

Fenerbahçe Kulübü, android telefonlardan sonra uygulamanın IOS’a uygun hale de getirilmesiyle arama sayısında ciddi bir artış yaşanmasını bekliyor.

Fenerbahçe, Yandex konusunda sarı lacivertlilerin beklediği bir diğer tarih de 25 Ekim. Zira, bu tarihe kadar Yandex uygulaması bütün akıllı cihazlarda kullanılabilir hale gelecek. Fenerbahçe Kulübü, android telefonlardan sonra uygulamanın IOS’a uygun hale de getirilmesiyle arama sayısında ciddi bir artış yaşanmasını bekliyor. Zira, sarı lacivertli kulüp, çok daha yaygın olarak kullanılan IOS uygulamasının hayata geçirilmesiyle hedefe de daha hızlı yaklaşacak. Bu uygulamanın yaşama geçirilmesi ile sarı lacivertliler 3 ila 4 milyon arası bir kullanıcıya ulaşılmayı planlıyor.
Bu da 1 yıl için hedeflenen 36 milyon dolarlık gelir beklentisine ulaşılması anlamına gelecek.

HEDEF 4 MiLYON KiŞi

Sarı lacivertliler, Fenerbahçe Yandex, uygulamasının kullanımını geniletmek istiyor. Hedeflenen planladığı kullanıcı sayısı ise 4 milyon.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler