Yine bir kadına taciz, yine bir duyarsızlık: Cezasızlık sapığa cesaret veriyor

Gazetemize konuşan N.T, Kadıköy Rıhtım’dan Koşuyolu’na gitmek için bindiği dolmuşta başına gelenleri anlattı.

Yayınlanma: 07.07.2017 - 22:53
Abone Ol google-news

Kadıköy Rıhtım’dan Koşuyolu’na gitmek için dolmuşa binen N.T. adında bir kadın tacize uğradı.

Gazetemize konuşan N.T, Kadıköy Rıhtım’dan Koşuyolu’na gitmek için bindiği dolmuşta başına gelenleri şöyle anlattı: “Dolmuş boş gibi olmasına rağmen adam gelip yanıma oturdu. Duruşundan, bakışından bir şeyler yapacağını anladım. Bir eli cinsel organında bir eli kendi bacağında duruyordu ama benim bacağıma çok yakındı. Kendi kendime bu el kesin benim üstüme düşecek dedim. Nitekimde öyle oldu. Sinirim bozuldu, elim ayağım titredi bağırmaya başladım. İnsanlar tepki vermedi. Sadece bir kişi ‘rahatsız oluyorsan yerini değiştir’ dedi.”

Tacize uğradıktan sonra hemen polisi aramadığı için pişman olduğunu söyleyen N.T, dolmuştan indikten sonra karakola gittiğini dile getirerek, “Sistem olmadığı gerekçesiyle ifademi almadılar. Telefonumu aldılar, birisi beni ifade için arayacakmış. Video çekmiştim o an onu sosyal medyada paylaştım” diye konuştu. Dolmuştaki diğer yolcuların tepkisizliğinin kendisini çok üzdüğünü belirten N.T, “Çevreden destek görseydim bir durak sonra adamı karakolda indirebilirdim” dedi.

N.T’nin avukatı Kübra Mengüç ise “Şahsın bulunması gerekiyor, adını bilmiyoruz ama eşgali var. Dolmuş şoförlerinden ifade alınırsa şahsın tespit edilebileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler