Yönetmen Suha Arın anılacak

Belgesel film yönetmeni Suha Arın, ölümünün 6. yılında Beşiktaş Belediyesi'nce düzenlenen ''Ustalara Saygı'' etkinliğinde anılacak.

Yayınlanma: 28.01.2010 - 15:13
Abone Ol google-news

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapıtlarıyla bilim ve sanatı buluşturan Suha Arın için hazırlanan etkinlik, 1 Şubat Pazartesi günü Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Arın'ın kardeşi Reha Arın'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek gece, Berrin Avcı Çölgeçen'in Arın için hazırladığı ''Bir Türkiye Sevdalısı: Suha Arın'' belgeselinden seçme bir bölümle başlayacak.

Etkinlikte, ayrıca sanatçının ''Tahtacı Fatma'' belgeselinden bir bölüm ve diğer belgesellerinden özel olarak bu gece için hazırlanan bir seçki izleyenlere sunulacak. Adil Yalçın, Aysel Aziz, Berrin Avcı Çölgeçen, Elif Kurdoğlu, Ersan İlal, Hakan Aytekin, Hasan Özgen, Kemal Sevimli, Nesli Çölgeçen, Nurçay Türkoğlu, Sühendan Kumcu, Suphi Saatçi, Turhan Yavuz ve Yalçın Yelence'nin sanatçıyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşacağı geceye, Arın'ın yeğeni Eren Arın piyanosuyla, Ayça Ergin Arın da neyiyle eşlik edecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler