Yurtta hava bulutlu geçecek

Yurtta hava, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere Türkiye'nin büyük bir bölümünde az bulutlu ve açık geçerken, Kuzey bölgelerinde yağışlı olacak. Sıcaklık, Doğu Anadolu bölgesinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yayınlanma: 20.08.2009 - 07:33
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, bugün Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Sinop ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr, kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.

 

Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.
Akdeniz ve Ege: Az bulutlu ve açık.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, Sinop çevreleri kısa süreli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı.

Doğu Anadolu: Kuzey kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra bölgenin kuzeydoğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler