Yurttan kısa kısa

Sıvas'ın Akıncılar ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığı ileri sürülen bir genç, karnından silahla yaralandı. İşte yurtta yaşanan diğer gelişmeler...

Yayınlanma: 19.09.2009 - 16:51
Abone Ol google-news



Diş hekimi gaspçıyı yakalattı

Antalya'da bir diş hekimi, tedavisini yaptırdıktan sonra bıçakla parasını gasbetmeye çalışan kişiyi, etkisiz hale getirerek yakalattı.


Küçük yaşta kıza zorla fuhuş yaptırıldığı iddiası

Antalya'da küçük yaşta kıza zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen biri kadın üç kişi yakalandı. Zanlılardan ikisi tutuklandı.


Arkadaşını karnından yaraladı


Sıvas ilçeye bağlı Şenbağlar köyünde yaşayan Sercan E. (17), anne ve babasının askerde bulunan ağabeyinin yemin törenine gitmesi üzerine tek kalınca, arkadaşları H.K. ve M.B'yi eve davet etti. Birlikte alkol aldıkları ileri sürülen gençlerden Sercan E'nin, elindeki tabancayı kurcaladığı sırada silahın ateş alması sonucu karnından yaralandığı belirtildi. Arkadaşları tarafından Akıncılar Devlet Hastanesine kaldırılan Sercan E, buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma
ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Sercan E'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Evde yapılan aramalarda alkol şişeleri bulunduğu, silahın ise ruhsatsız olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Tornavidayla göğsünden yaralandı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, tornavidayla göğsünden yaralanan genç, hastanelik oldu. Göksel Dinç (30) ile Sabri B. arasında, Soğanlı Mahallesi dolmuş duraklarında, henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Dinç, Sabri B. tarafından tornavidayla göğsünden yaralandı. Zanlı Sabri B. olay yerinden kaçarken, yaralı genç, 112 Acil Servis ekibi tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, Sabri B'nin yakalanması için çalışmalarını
sürdürüyor.


Cezaevi önünde otomobili soyuldu


Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir kişi, cezaevinin önünde park halindeki otomobilinin soyulduğunu öne sürerek polise başvurdu. Ergün Güngör (42), yaptığı başvuruda, 16 L 2803 plakalı otomobilini Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi yanındaki lojmanların önüne park ettiğini, bir süre sonra otomobiline geri döndüğünde içinde cüzdanı, 430 TL parası, kredi kartları ve iki adet cep telefonunun olduğu poşetin yerinde olmadığını iddia etti. Polis ekipleri, Güngör'ün başvurusu üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.


Babasını kazayla öldürdü

Trabzon'da 16 yaşındaki genç, temizlemek amacıyla aldığı ruhsatlı tabancanın ateş alması sonucu babasının ölümüne neden oldu.


3 gündür kayıp eşini arıyor

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kadın, 3 gündür kayıp olan eşini arıyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan Aysel Duyar (33), polise yaptığı başvuruda, 3 gün önce ''İşe gidiyorum'' diyerek evden ayrılan eşi Salih Duyar'ın (32) geri dönmediğini bildirdi. Duyar, gidebileceği her yeri aradığı, ancak bulamadığı eşinin hayatından endişe
ettiğini belirtti. Polis, Aysel Duyar'ın başvurusu üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.


Dörtyol'da tarihi eser kaçakçılığı

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki operasyonda Bizans, Roma, İslam ve Ortaçağ dönemlerine ait çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı.


Bıçaklanarak öldürüldü


Konya'da bıçaklanan genç, kaldırıldığı hastanede öldü. İlker Aslıvar (18), merkez Selçuklu ilçesindeki iş merkezlerinde alacak meselesi yüzünden Kemal K. ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda sağ karın boşluğundan bıçaklanan Aslıvar, Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Aslıvar, burada yapılan müdahalelere rağmen
kurtarılamadı. Aslıvar'ın öldüğünü duyan çok sayıda yakını, geldikleri hastanede alkollü olduğu belirtilen bir kişiye saldırdı. Polis, olaya biber gazıyla müdahale etti. Daha sonra Aslıvar'ın yakınları Çevik Kuvvet Müdürlüğü ekipleri tarafından hastaneden uzaklaştırıldı.Olayla ilgili Kemal K'nın yakalandığı bildirildi.


Bulduğu cüzdanı teslim etti

Manisa'da boyacılık yaparak aile bütçesine katkı sağlayan 13 yaşındaki çocuk, bulduğu cüzdanı ağabeyiyle birlikte karakola teslim etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler