Zeytinburnu'nda TIR metrobüs durağına girdi

Zeytinburnu'nda kontrolden çıkan kimyasal madde yüklü TIR, metrobüs durağına girdi. Olayda araç sürücüsü yaralanırken, metrobüs seferleri uzun süre yapılamadı.

Yayınlanma: 16.05.2011 - 07:07
Abone Ol google-news

E-5 Karayolu Topkapı Bakırköy yönünde ilerleyen Mehmet İlker (36) yönetimindeki 34 YKC 42 plakalı kimyasal madde yüklü TIR, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayan TIR, daha sonra Zeytinburnu metrobüs istasyonuna çarparak durdu.

Kaza sonucu tırın kabininde sıkışan İlker, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. TIR'ın kimyasal madde yüklü olması nedeniyle itfaiye ekiplerince olay yeri çevresinde geniş tedbirler alındı.

Kaza nedeniyle E-5 Karayolunda trafik her iki yönde aksarken, metrobüs seferleri ise uzun bir süre yapılamadı. Metrobüse binmek için istasyona gelen yurttaşlar ise ulaşımlarını başka araçlarla sağladı. TIR'ın istasyondan kaldırılmasının ardından araç ve metrobüs trafiği normale döndü.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler