Zirve takibindeki Fenerbahçe Malatya'da 3 puan arıyor

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılarak Beşiktaş ile puan farkını ikiye indirmek istiyor.

Yayınlanma: 08.04.2021 - 09:16
Zirve takibindeki Fenerbahçe Malatya'da 3 puan arıyor
Abone Ol google-news

Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçında Denizlispor'u mağlup eden Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Her iki takımda da çok sayıda eksik bulunurken sarı lacivertli ekipte koronavirüs testleri negatife dönen Nazım Sangare ve Papiss Cisse kadroda yer almıyor.

FENERBAHÇE'DE ALTI EKSİK

Koronavirüs tedavileri tamamlanan ancak maç kadrosunda yer almayan Nazım Sangare ve Papiss Cisse ile birlikte Fenerbahçe'de altı eksik bulunuyor. Gribal enfeksiyon geçiren Harun Tekin'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Mesut Özil, Diego Perotti ve Sadık Çiftpınar bugünkü karşılaşmada sahada olamayacak. 

MALATYA'DA 7 OYUNCU KARANTİNADA

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçı öncesinde 10 eksik bulunuyor. Erkan Kaş, Ahmet Ildız, Eray İşcan, Murat Akşit, Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş ve Jody Lukoki karantinadada oldukları için bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. 7 isme ek olarak Zeki Yavru ve Olcay Şahan da maç kadrosunda yer almazken Teenage Hadebe'nin kırmızı kart cezası bulunuyor.

FENERBAHÇE'DE 7 MALATYA'DA 3 İSİM KART SINIRINDA

Sarı lacivertli ekipte Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş kart sınırında bulunurken kart görmeleri halinde Gaziantep maçında sahada olamayacaklar. Malatya'da ise 3 isim sınırda. Adem Büyük, Wallace ve Jetmir Topalli sarı kart sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'nin 22 kişilik kafilesinde şu isimler bulunuyor:

"Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, Canberk Aydemir, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mauricio Lemos, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Sinan Gümüş, Enner Valencia, Mame Thiam, Mbwana Samatta."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler