ZTE Axon Max geliyor

Çinli telefon üreticisi ZTE’nin üst seviye özelliklere sahip telefon modelinin ismi ZTE Axon Max. ZTE Axon Max ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 19:01
Abone Ol google-news

ZTE Axon 6 inçlik QHD; “2560×1440” çözünürlüğüne sahip bir ekrana ve Snapdragon 810 yongaseti ve 4 GB Ana belleğe sahip. Bu telefonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Yeni model amiral gemisi telefon 2015 yılının sonuna doğru piyasaya çıkacak. Dün de ZTE Mini ile ilgili bir haber paylaşılmıştı.


ZTE Axon Mini bu hafta itibariyle Çin’de satışa sunulacak. Küçük kardeşin gelecek haftalarda diğer Ülkeler’de de satışa çıkması bekleniyor. Axon Mini Etkinliğinden sonar tanıtılan cihaz Axon Max üst seviye özellik isteyen kullanıcılara hitap ediyor.
İlk olarak ZTE Axon Max ile ilgili tanıtımlar geçen yılın sonu itibariyle yapılmıştı. Gelen bilgilere göre cihaz üst seviye özelliklere sahip lakin makul bir fiyata satılacakmış. Cihazda; Sekiz çekirdekli İşlemciye sahip Snapdragon 810 yongaseti, yongasetinde Adreno 430 Grafik İşlemcisi yer alıyor. 4 GB ana bellek cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. 13 megapiksel arka kamerada; LED Flaş yer bulunmakta, telefonun bataryası ise 3000 mAh. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Spotify’a Chromecast desteği geldi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler